Talentcafe ‘Topsport, talent en recht’ op 15 april

Sportaansprakelijkheid, contracten, de AVG wet, bouw je eigen merk, jezelf presenteren en merk- en portretrecht zijn tijdens het (top)sportleven belangrijke aspecten voor en rondom de sporter. Laat je inspireren, informeren en ondersteunen over juridische zaken in de sport. Op maandag 15 april organiseert Achterhoek Younited in samenwerking met BAX advocaten belastingkundigen een talentcafé bij innovatiecentrum De Steck in Doetinchem.

(TOP)sport, talent en recht
Onder de noemer ‘(TOP)sport, talent en recht powered by BAX advocaten belastingkundigen’ wordt er een avondvullend programma verzorgd met workshops. Het speciale aan deze avond is dat je naast deze inspiratiesessies in contact komt met allerlei specialisten op het gebied van talentontwikkeling en recht.

Wat is het doel van deze avond?
Tijdens deze avond krijgt u praktische handvatten waarmee je voorbereid wordt op een carrière in de (top)sport. Naast de workshops is er een Netwerk Steck waar experts aanwezig zijn en je terecht kunt voor informatie over onder meer de AVG, talentenbegeleiding, gezonde voeding en onderwijs.

Voor wie is deze avond geschikt?
Voor sporttalenten, ouders, trainer/coaches en verenigingsbestuurders zijn er inspirerende workshops onder leiding van onder andere BAX advocaten belastingkundigen en experts uit het netwerk van Achterhoek Younited. BAX stimuleert mensen en groepen in de Achterhoek die de topsportmentaliteit delen.  Zowel op sportief als op cultureel gebied en voor het behoud van onze veelzijdige samenleving.

Deze avond mag je dus niet missen!

 

Programma:
18:15 Ontvangst met koffie en thee
18:45 Start programma
19:00 Workshop ronde 1
19:45 Netwerk Steck
20:15 Workshop ronde 2
21:00 Vragen stellen en netwerken
22:00 Afsluiting

Workshoprondes

Sporttalenten
Ronde 1: Bouw je eigen merk
Ronde 2: Pitchtraining

Ouders
Ronde 1: Aansprakelijkheid + verzekering in de sport
Ronde 2: Contracten als topsporter

Bestuurders
Ronde 1: Aansprakelijkheid + verzekering in de sport
Ronde 2: AVG

 

Locatie: De Steck, Raadhuisstraat 25 in Doetinchem
Deelname: Gratis
Het talentcafé is voor:
– Sporttalenten (met erkende status NOC*NSF, regiostatus Topsport Gelderland of toptalent van één van de samenwerkende onderwijsinstellingen)
– Ouders
– Trainers/Coaches
– Verenigingsbestuurders

Aanmelden kan tot en met woensdag 10 april.