Pitch jezelf tijdens de Talententuin

Ben jij in bezit van een erkende status NOC*NSF of regiostatus Topsport Gelderland? Let dan even op! Achterhoek Younited is ook dit jaar aanwezig bij de Talententuin op 30 november bij de DRU in Ulft. Dit jaar stelt de Talententuin 5 plekken aan Achterhoek Younited beschikbaar voor sporttalent in de regio Achterhoek voor op het Talentenpodium.

Wat houdt dit in?
Dit is dé kans om jezelf te presenteren voor een groot publiek in de Achterhoek! Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht, startersfunctie of een potentiële sponsor? Een werkgever of sponsor die jou kan ondersteunen bij jouw sportcarrière? Dan is dit jouw kans!

Voor het Talentenpodium zijn we op zoek naar sporters die niet bang zijn om zichzelf te presenteren. Pitch jezelf in 1 minuut voor alle deelnemende bedrijven! Er is geen snellere manier om jouw nieuwe werkgever en/of sponsor te vinden. Je krijgt vooraf van Achterhoek Younited een presentatietraining. Deze training staat gepland op dinsdagavond 6 november van 19:00 tot 21:00 uur in Doetinchem.

Deelnemen?
Stuur dan een mailbericht naar geeke@topsportgelderland.nl. Vermeld in dit mailbericht je naam, leeftijd, woonplaats, sport, opleiding, status NOC*NSF of regiostatus Topsport Gelderland en wat je motivatie is om deel te nemen. Aanmelden voor 1 november! Daarna maken wij de z.s.m. de 5 deelnemers bekend.


Programma Talentenpodium – 30 november

09.00 uur: Begin programma met een opening. Bij het Talentenpodium zijn ruim 70 deelnemende bedrijven aanwezig en ook worden alle aangesloten bedrijven van SmartHub uitgenodigd.

09.15 uur: Start van het pitchen door de jongeren.

10.30 uur: Einde van het Talentenpodium. Tot 11.00 uur krijgen bedrijven de tijd om op de jongeren af te stappen en hen te overtuigen van carrièrekansen binnen hun organisatie.

11.00 uur: Begin van het ochtendprogramma van de Talententuin. De deuren gaan open en de medewerkers van de organisaties staan in in hun stand. Zij kunnen er dus ook voor kiezen om jongeren uit te nodigen in hun stand.

Meer informatie over de Talententuin: www.talententuinachterhoek.nl