Onze visie op talent

Talent heb je als je ergens in uitblinkt. Talent creëer je niet, maar dat héb je. Toch kan iemand met een talent wel verbeteren waar hij of zij goed in is. Maar dan moet er wel de mogelijkheid zijn om dat talent of die passie te ontwikkelen. Of misschien moet het talent nog wel ontdekt worden!

Het speelveld

Het speelveld voor talentvolle sporters kent vier belangrijke omgevingen die van invloed zijn op zijn of haar ontwikkeling. 

 

De jeugd inspireren om te sporten

Met plezier kunnen sporten en samen met vrienden een spel spelen zijn belangrijke aspecten voor de jeugd. Achterhoek Younited wil de jeugd laten zien hoe leuk sporten is door middel van projecten in het basisonderwijs. Inspireren tot sporten én tot een vitale leefstijl.

Sporten in je eigen omgeving

Het bieden van een stimulerende en uitdagende omgeving dicht bij huis en school is de basis voor succes in talentontwikkeling. Wil een talent echt het beste uit zichzelf halen, dan is het noodzakelijk dat er geen tijd en energie verloren gaat aan reizen en dat er tijd overblijft om te herstellen voor het sociale leven.

Leren presteren en excelleren

Achterhoek Younited wil de jeugd leren hun potentie maximaal te ontwikkelen. Challenge your talent! Dat is waar wij voor staan. De Achterhoek als dé omgeving waar een jong talent uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Zelfregulatie

Alles wat Achterhoek Younited doet, gebeurt onder het net van zelfregulatie. Lees meer over zelfregulatie.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.