Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is een onderdeel van het Achterhoek Younited talentprogramma. Deze één-op-één begeleiding is in handen van Lonneke Slöetjes. Zij is coördinator talentontwikkeling bij Achterhoek in Beweging en daarbij ook werkzaam als sportmanager bij Topsport Gelderland. De begeleiding is voor sporters met erkende status NOC*NSF of regiostatus Topsport Gelderland. Heb je geen status, maar wel een vraag? Mail gerust!

Verbeteren van de topsportleefstijl

Wanneer je als talent problemen ervaart, het beste uit jezelf wilt halen en daarbij advies wil of op een ander vlak begeleiding wenst, dan kun je een afspraak inplannen met Lonneke. Bij al haar individuele gesprekken stelt Lonneke het verbeteren van de topsportleefstijl centraal. Haar focus ligt op thema’s als voeding, mentaal, medisch-fysiek, de ondernemende topsporter, de combinatie school en topsport en sociaal-maatschappelijk.

Lonneke bespreekt de problemen waar het talent tegenaan loopt, maar laat het talent ook nadenken over het eigen leerproces. Samen met het talent zoekt ze naar oplossingen en stelt ze doelen. Wanneer Lonneke denkt dat het talent hulp of zorg nodig heeft vanuit een gespecialiseerd gebied, dan kan zij het talent doorverwijzen naar een van de partners in het kennis- en expertiseteam van Achterhoek Younited en Topsport Gelderland.

Signaleringsfunctie

Ouders maar ook trainers, docenten en mentoren hebben een signaleringsfunctie bij problemen, maar ook wanneer zij signaleren dat het talent nog veel beter kan worden. In dat geval kunnen zij ook contact opnemen met Lonneke.

Meer weten?

Heb je een vraag over individuele begeleiding?
Dan kun je contact opnemen met Lonneke via Lonneke@achterhoekinbeweging.nl