Om jongens en meisjes in de Achterhoek te inspireren en begeleiden hun eigen talenten te ontdekken, organiseert Achterhoek Younited tientallen activiteiten. Wij richten ons hierbij niet alleen op het talent zelf, maar ook op verenigingen, ouders, het onderwijs en het bedrijfsleven. Van bijeenkomsten en workshops tot een compleet talentbegeleidingsprogramma.

20 maart 2019

Talentcafe

Tijdens dit Talentcafe wordt van 19.00 tot 21.00 uur een kookworkshop voor ouders georganiseerd, gericht op koken voor sporters. Deze kookworkshop staat onder leiding van Karin Lambrechtse en is bij De Steck in Doetinchem. Alle ouders van sporttalent, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.

15 april 2019

Talentcaf√© ‘(Top)sport, talent en recht’

Een avondvullend programma voor sporttalenten, ouders, trainers/coaches en bestuurders van verenigingen, dat heeft dit Talentcafé! Sportaansprakelijkheid, contracten, de AVG wet, bouw je eigen merk, jezelf presenteren en merk- en portretrecht zijn tijdens het (top)sportleven belangrijke aspecten voor en rondom de sporter. Ze komen allemaal aan bod tijdens deze avond, die we samen met BAX advocaten belastingkundigen organiseren.

Klik hier voor meer informatie