Om jongens en meisjes in de Achterhoek te inspireren en begeleiden hun eigen talenten te ontdekken, organiseert Achterhoek Younited tientallen activiteiten. Wij richten ons hierbij niet alleen op het talent zelf, maar ook op verenigingen, ouders, het onderwijs en het bedrijfsleven. Van bijeenkomsten en workshops tot een compleet talentbegeleidingsprogramma.

December 2019

Kookworkshop

Op een nog nader bekend te maken datum in december wordt op het Rietveld Lyceum een kookworkshop gegeven onder leiding van Karim Lambrechtse. Deze staat die dag van 10.30 tot 12.10 uur gepland en is voor de toptalenten van 16 jaar en het team O17 van De Graafschap voetbalacademie. Riena Beltma, die Geeke Barmentloo vervangt tijdens haar zwangerschapsverlof, zal de (potentiële) deelnemers hier verder over informeren.

15 november 2019

Bezoek Saxion Deventer

Op 15 november bezoeken talentvolle sporters het Saxion Deventer. Daar krijgen zij toelichting over de Saxion Topsport Academy, studieroute Commerciële Economie Sportmarketing. Daarbij wordt onder meer informatie gegeven over de topsportregelingen van de Saxion Hogeschool en een workshop sportsponsoring gegeven. De sporters worden via Rietveld Lyceum of Graafschap College uitgenodigd.

29 november 2019

‘Pitch jezelf tijdens de Talenententuin’

Zoek je een (bij)baan, afstudeeropdracht, stage of sponsor? Dit is jouw kans! Vooraf ontvangen de sporters die zich hebben aangemeld een presentatietraining (5 november). In september wordt de oproep geplaatst. Er zijn 3 plekken beschikbaar voor sporters met een erkende status NOC*NSF of regiostatus Topsport Gelderland.