Om jongens en meisjes in de Achterhoek te inspireren en begeleiden hun eigen talenten te ontdekken, organiseert Achterhoek Younited tientallen activiteiten. Wij richten ons hierbij niet alleen op het talent zelf, maar ook op verenigingen, ouders, het onderwijs en het bedrijfsleven. Van bijeenkomsten en workshops tot een compleet talentbegeleidingsprogramma.

11 december 2018

Kookworkshop voor sporters

Topsportuur binnen het onderwijs: Tijdens de kookworkshop voor sporters gaan we van 14:30 tot 16:00 uur aan de slag met het koken van gezond eten. Locatie: Rietveld Lyceum, leeftijdscategorie: 16 jaar. Alle sporttalenten in deze leeftijdscategorie, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.

16 januari 2019

Talentcafe

Tijdens dit Talentcafe worden de workshops ‘topsportouder een vak apart’ onder leiding van Marit Gijsbers en Ivo Spanjesberg en ‘mentale training voor sporters’ onder leiding van EQfit georganiseerd. We beginnen om 19.00 uur en de avond duurt tot 21.00 uur. Locatie: Almende College, locatie Isala in Silvolde. Alle sporttalenten en hun ouders, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.

19 februari 2019

Workshop gezond presteren: Ademtraining

Topsportuur binnen het onderwijs: De workshop gezond presteren wordt van 14:30 tot 16:00 uur georganiseerd bij het Rietveld Lyceum of Graafschap College. Leeftijdscategorie: 14 jaar. Ditmaal staat de workshop in het teken van ademtraining. Deze wordt gegeven door Merle Kwak van New Way Today. Alle sporttalen in deze leeftijdscategorie, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.

19 maart 2019

Workshop prestatiegedrag

Topsportuur binnen het onderwijs: De workshop prestatiegedrag wordt van 14:30 tot 16:00 uur georganiseerd bij het Rietveld Lyceum. Leeftijdscategorie: 15 jaar. Alle sporttalenten in deze leeftijdscategorie, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.

20 maart 2019

Talentcafe

Tijdens dit Talentcafe wordt van 19.00 tot 21.00 uur een kookworkshop voor ouders georganiseerd, gericht op koken voor sporters. Deze kookworkshop staat onder leiding van Karin Lambrechtse en is bij De Steck in Doetinchem. Alle ouders van sporttalent, die bij ons bekend zijn, ontvangen een uitnodiging voor deze workshop.